BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

JAU !

Lähes viiden kuukauden työrupeema on kohta takana. Vähän on jo haikee olo! Miten tää voikin aina olla näin vaikeeta luopua näistä projekteista?! Fiilis on kyl aivan mahtava, samoin ku messut ja meidän porukka.
Aattelin kyl etten ennen messujen loppua päivittelis tänne mitään, mut jotenki alkaa tuntuun, et yhteen päivitykseen ei saa kaikkee mahtavaa (ja mahdotonta) kerrottua. :D
Elikkäs ensimmäisenä päivänä lähdettiin liikkeelle koululta vähän ennen kymmentä.. Innolla jo odotin, et miltä se messuosasto nyt sit näyttää, ja et mitä kaikkee mahtavaa paikka ylipäänsä pitää sisällään. Paikanpäällä piti hetken aikaa pyöritellä silmiään, kun se meidän loossi oli niin paljon suuremman olonen, kun mitä viime vuonna. Woouuuh! Ja mites se Corvette! Törkeen hienosti aseteltu siihen telineille! Aijjai!!
Pidemmittä puheitta siinä sit kiskottiin Corvettepaidat ja -lippikset sekä kouluhaalarit päälle ja sit vahaileen 'Vettee. Kun osasto oltiin saatu kuosiin, lähettiin vähän kierteleen ja katteleen, et millasia taidonnäytteitä messuilta tänä vuonna löytyy.. Ja niitähän siellä riittää ihailtavaks!
Corvette on päässy monien kameroiden ja silmäparien kohteeks, ja mikäli meille on totta puhuttu, niin positiivista palautetta on satanu. =) Eikä tässä oo enää vastoinkäymisiäkään tullu vastaan. Taitaa kaara tykätä salamavalojen räiskeestä!
Ihan rehellisesti voin myöntää, ettei Corvettekaan täydellinen pinnaltaan oo, mut onpa siinä kierrellessä silmiin pistäny muidenkin teoksissa viimeistelyä vaativia kohtia. Ammattikoulupohjalta siis törkeen hyvä suoritus, kun vertaa, et mistä lähdettiin!
Pari viime päivää tässä onki hujahtanu aika vauhdikkaasti ja välillä melko levottomissa merkeissäkin. :D (Varsinki kotimatkat on ollu h u l v a t t o m i a !) Tänään vähän tuunattiin aamulla meidän Party Wagonia ja kiinnitettiin sen kattoon discopallo! Nytpä ne ajomatkat vasta onkin mahtavia! Toivottavasti kuskilla vaan kestää hermot, kun joutuu meidän hölötystä ja naurua kuunteleen. (Korvatulpat vois olla aika kova juttu!)
Tänään, kun messupaikalle päästiin, niin pomon elkein, luonnollisesti, laitoin muut puunaamaan Corvetten kiiltäväks sillä aikaa, kun ite siinä vähän järkkäilin osastoo. Loppuun asti täytyy muita piinata! Buahahaha!!

Kaunista katsottavaa!

No mutta, mitäs se meidän hai on oikein syömässä? :D

Messutunnelmaa!

Emmi kai yrittää vihjailla, ettei saada tarpeeks ruokaa 

Meidän oma McSilver ja taustatanssija-Ville

Ansku straippaa

ja kynäruiskuilee

Messupäivä vol. 2 ja jälkitunnelmaa


Seuraavat kuvat vaatii katsojaltaan sit vähän huumorintajua! Eli heikkohermoset älkää vaivautuko jatkaan. Tarkotuksena ei oo mollata ketään. =)


Valuma ei ole virhe,

mutta maalipinnan raju hilseily,

halkeamat,
tai lommot ei näytä kovin hyviltä.

Myöskään teippauksiin jääneet ilmakuplat


tai tyhjä eturengas ei kauheesti miellytä.
 Mikäli joku nyt kuitenkin katto noi kuvat ja kokee nyt katkeran piston sydämessään, niin Kiitos, Anteeks & Näkemiin!

2 kommenttia:

  1. :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Siä ollaan oltu oikein valppaina noiden autojen virheiden kanssa.. :D Sitä se on ku viettää liian monta päivää ja tuntiä messuilla.. :D

    VastaaPoista
  2. Tää mun kehittyvä ammatillinen silmäni ei voinu olla huomaamatta näitä pieniä yksityiskohtia :D

    VastaaPoista