BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Sarjassamme: Ongelmia Paratiisissa!

Hola!
Jees elikkä siis perjantaihan oli ihan painajaista!
En ehkä tuu tän projektin aikana enää sanoon, et nyt on kaikki mahdolliset vastoinkäymiset koettu.
Ei se kuitenkaan olis totta, koska aina tuntuu tulevan uusia mutkia matkaan. Corvette ei mitä ilmeisimmin halua poistua meidän hellästä huomasta.
Taidanpa laittaa linkin tonne Villen blogiin, kun siellä oli niin taidokkaasti kerrottu, et mitä kaikkia vastoinkäymisiä
sinä päivänä kohdattiin. Annetaan siis itse mestarin kertoa tarina.

Että niin... Eihän se nyt alkuun tuntunu ihan nappiin menevän.
Siinä vaiheessa, kun Corvette edelleen lökötteli keskellä hallin lattiaa, Jari lähesty mua puhelin korvallaan ja kysy, et liikeniskö mun tiimistäni, joku ajokortillinen, joka suostuis lähteen käymään Haagan ammattikoululla  hakemassa pienen paketin erikoismaaleja meille testaukseen. Koska tiesin, et se kaaos, minkä Corvette oli meidän ympärille luonu, olis Villellä "lähestulkoon" hanskassa, niin kukas muukaan olis ollu parempi vaihtoehto lähteen, kuin minä itse. :D Ja koska projektipäälikön ei oo soveliasta ajella itekseen pitkin maita ja mantuja, niin otin itelleni tietysti hovikuskin, ja siihen kunniatehtävään otin koulutoverini Satu Pellin. (Loistava valinta, sillä kyseisellä henkilöllä oli runsaasti ajokokemusta sekä vierailukokemus Haagasta aiemmilta vuosiltaan.) Niinpä me tytöt jätettiin pojat kamppailemaan Corvetten kanssa ja otettiin Jarilta vain pikaiset ajo-ohjeet sekä auton avaimet, ja ei kun menoks! (Tässä vaiheessa tilanne Corvetten kanssa oli : Me 1 - Corvette 3)
Ensimmäinen huomio koulun huikeeseen Nissaniin istuttaessa oli, ettei meillä ollu toimivaa radioo! Voi ei!!
No mut matka meni joutuisasti, kun kaks räpättävää akkaa istu samassa autossa. :D Haagassa meille ystävällisesti ojennettiin meidän erikoislähetys sekä hieman esiteltiin hienoja uusia tiloja. Vau!! Melkein vois olla kateellinen!
Sitten alkokin kotimatka. =) Hyvinkään kohdalla oli niin sakea lumimyräkkä, et moottoritiellä ajeltiin vaan noin 80km/h ja näkyvyys oli noin 50 metriä eteenpäin.. Maakuntamatkailua parhaimmillaan! Onneks selvittiin ehjinä takas koululle. Siihen mennessä jätkät oli saanu Corvetten suojattua ja rasvanpoisto oli meneillään. :) Itsepä jouduin jälleen kerran jättämään maalauskarkelot muille, kun jouduin lähteen suorittaan "siviilielämän" asioita. Mut taidokkaastihan Ville ja Silvonen oli homman hoitanu, kuten tänä aamuna pääsin toteemaan, kun kouluun menin. =)
Tänään sit hinkutettiin epoksin pinta auki ja tuupattiin auto takas maalaamoon kolmen tunnin uunitukseen. (Tällä testattiin, ettei mitkään korjaukset enää lähde maalin alla elämään.) Kaikeks onneks mitään merkkejä elämisestä ei havaittu! JEE!! =) Villen kanssa siinä odotellessa viimeisteltiin Corvetten ovet, jonka jälkeen Ville ja Tonit kävi ne sit maalaamassa. Huomenna toivottavasti Lotta ja Hedda saa  konepeiton maalauskuntoon. En tiiä uskaltaako tässä nyt enää mennä sanoon, et hyvältä näyttää, kun kuitenki sit tapahtuu jotain katastrofeja. Niinpä taidankin tyytyä lisäileen vaan vähän kuvia. :D

Niin siis meidän piti mennä sinne maalaamaan..

Saihan ne pojat sen suojattua :)

Villen ja Silvosen taidon näyte

Apparin ovi maalattuna

Huomisesta ja tästä viikosta viel sen verran, et seuraavaks kori ja ovet hiotaan P240 hiomapaperilla kumisia kittilastoja apuna käyttäen. (Ne taipuu parhaiten auton muotoihin ja täten saadaan tasaisin lopputulos.) Sitten päästäänkin rykäseen hiomaväriä pintaan, joka sitten vuorostaan on päätetty hioa vesissä.
Mutta palaillaan asiaan sitten myöhemmin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti