BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torstai 21. huhtikuuta 2011

Kuolema kuittaa univelat sit joskus, eikö?!

Siis miten toi kello voi taas olla noin paljon?! Ei tunnu vuorokaudessa olevan tarpeeks tunteja mulle!
Parina viime päivänä on tullu paiskittua "vähän" ylitöitä meidän mussukan parissa. Enää ei jaksa muistaa, et mitä on minäkin päivänä tehty, mut tässä vaiheessa taitaa olla olennaisinta se, et auto on lähes kasassa ja lähes kokonaan kiillotettu. Ja ehkä kaikista hienointa on se, että se vietiin tänään messupaikalle! Ite en valitettavasti päässy paikalle kasaileen messuosastoo, mut eiköhän meidän tehotiimi, joka paikalle lähetettiin, saanu mestan kondikseen.
Näistä parista viime päivästä voi mainita, ettei Corvette oo edelleenkään oikein suostunu täydelliseen yhteistyöhön meidän kanssa. Ensin judutaan vähän arpoon tiivisteiden paikkoja, sen jälkeen kasaillaan ovia ja ihmetellään, et kuinka ne voi mennä itestään lukkoon, ja sitten kun penkitkään ei enää suostu meneen omille paikoilleen, niin hermoromahdus ei oo kovin kaukana enää..
Torstaina oltiin Kimin kanssa (vapaaehtosesti) yötä myöten kasailemassa autoo kasaan. Ihmeellisen hyvin Kim, itse herra Malttamaton, jakso meidän väsynyttä juttua ja "kevyttä" pärräämistä kuunnella. Vaatii kyl aikamoista taitoo jo, kun neljä ihmistä seisoo samalla neliömetrillä ja yrittää kukin tehdä jotain omaa hommaansa.
Voi huh huh!
Nyt en kyl jaksa enää ruveta sensuroimaan tai muokkailemaan kuvia muutenkaan. Johan niitä on muutenki ollu näkyvillä, jos on vaan osannu kattoo oikeesta paikasta. Fiiliksiä päivitellään sit messuilta, kun vaan mahdollista. =) Tällä hetkellä on kyl jo vähän huojentunu olo! Toivottavasti selvitään lelu -showsta elävinä (voittajiahan me jo ollaan, kun kerta sinne asti ollaan päästy näinkin monen mutkan ja montun kautta) ;)

Raivokasta kiillotusta edustalla ja Ville taustalla asentelemassa

Herra Tuulilasin asentaja ei ihan ymmärtäny meidän juttuja aina välillä :D

Sähköpuolen osanottoo projektiin =)

Emmi levittelee kaareen kiveniskumassaa. Ville ja Silvonen kasailee keulaa

Kimil on 'Vetteen uued kummid..

..ja uus verhoilu penkeis :)  
Keskiviikkoillan huumaa


15h koulupäivä. Ja tietysti ruokakuski unohti tuoda aterimet. Välillä pitää olla luova :D

Vähän taidetta väliin

Niin ne lapsoset lentää pesästä. Tautalla opettajamme Turisti-Jari sonnustautuneena oranssiin "Corvette-krääsään" :D

1 kommentti:

  1. Hyvällä mallilla näyttää projekti olevan. Värikin on HOOPEEKOO siis Hämeen parasta! Pitänee laittaa oranssia päälle myös messuhalliin. Terkkuja ja jaksamista!

    VastaaPoista